Mediatech

Green Vinyl Records neemt deel aan MEDIA-TECH 2018

Green Vinyl Records neemt op 4 en 5 juni deel aan het internationale MEDIA-TECH congres in Eindhoven. Tijdens dit congres vindt ook het eerste World Congress of Physical Media plaats, waarbij de focus op de verbazingwekkende heropleving van vinyl centraal staat. Het congres is een uitstekende gelegenheid om geïnspireerd te raken door fysieke media experts en om te netwerken met internationale collega's. 

Vinyl als trendsetter in de markt

Veel andere formaten, die al lang niet meer worden gebruikt, volgen ook de trend van vinyl om aan de tactische eisen van kopers te voldoen. De leden van de MEDIA-TECH Association zijn de afgelopen 50 jaar betrokken geweest bij de productie van fysieke media. Als zodanig biedt het MEDIA-TECH congres een overzicht aan resources en ervaring om te groeien of betrokken te raken bij de huidige markttendensen, waaronder mastering, productie en fabricatie van grondstoffen en machines. Deze topics staan ook centraal tijdens het congres.

De conferentie wordt georganiseerd door de MEDIA-TECH in samenwerking met het Green Vinyl Records Project, de MEDIA-TECH Vinyl Working Group, de Pure Audio Group en Colonial Purchasing Europe.

Registreer hier uw bezoek